Egy régi stílus felújítva, avagy modern Shoot'Em Up az Ubuntu Linux rendszeren

Sokan biztosan emlékeznek még a régi idők lövöldözős videojátékaira, nekik - és természetesen a többieknek is - bizonyára tetszeni fog a mostani összeállításom. Végre elkészült egy játék, amely magában hordoz minden olyan játékélményt, amit egy ilyen stílusú játéktól mai szemmel nézve is kitűnően elvárhat mindenki.

1) Letöltés

Ide kattintva töltsük le a szükséges csomagot.

Tömörítsük ki a csomagban található tartalmat egy tetszőleges helyre.

2) Használat

A kitömörített mappába lépve indítsuk el a rendszerünk számára megfelelő állományt - steelstorm vagy 64-bites rendszer használata esetén steelstorm64.

A játékban lehetőségünk van a hivatalos küldetéseket - Campaign egy játékos módban végigjátszani, valamint Internet-re csatlakozva többjátékos - Multiplayer módban egymás ellen Deathmatch valamint egymással szövetkezve a gépi játékosok ellen - Cooperative - is játszani.

Indítás előtt érdemes a játék főmenüjében megtalálható beállításokat alaposabban is áttanulmányozni, mivel sok hasznos dolgot találhatunk.

A különféle pályákon érdemes már a kiindulási ponton alaposan körbenézni, ugyanis sokféle tereptárgyat megsemmisíthetünk magunk körül, amelyek számunkra hasznos kellékeket - pl.: speciális lőszer, javítás, stb. - is tartalmazhatnak.

A játék lehetőségei ennyivel még nem értek véget, ugyanis beépítettek egy számunkra tetszőlegesen felhasználható pálya- és küldetésszerkesztőt is. Ezáltal a játékot saját magunk elkészített - egyénileg elhelyezett ellenfelekkel és tereptárgyakkal - pályákon is kipróbálhatjuk.

3) Hivatalos weboldal

http://www.steel-storm.com/

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.